OVER ONS

Ben jij er klaar voor om de online zichtbaarheid van jouw organisatie te vergroten?

Website laten maken? Labeecoenen houdt zich bezig met het optimaliseren en maken van websites en webshops. Daarnaast helpen wij partners op het gebied van social media. Dus ben jij er klaar voor om de online zichtbaarheid van jouw organisatie te gaan vergroten? 

Wij werken volgens de drie pijlers: kwaliteit, eenvoud en eerlijkheid. Zo staat klanttevredenheid hoog bij ons in het vaandel en streven wij om het eindresultaat aan te laten sluiten op de wensen van de partner. Daarnaast geloven wij erin dat een website of webshop eenvoudig in gebruik en beheer moet zijn. De bezoekers moeten makkelijk kunnen vinden waarvoor ze komen. Tot slot vinden wij eerlijkheid belangrijk. Wij geven graag advies op het gebied van websites, webshops of social media. Ook hanteren wij geen woekerprijzen, verkooptrucs of andere kleine lettertjes. Alles gebeurt in overleg met de partner. 

"IF YOU WANT TO GO FAST, GO ALONE

IF YOU WANT TO GO FAR, GO TOGETHER"

~AFRICAN PROVERB

01

VERKENNING

Het uitgangspunt van elke website moet de bezoeker zijn. Samen bekijken we waarom mensen jouw site bezoeken en wat jij daaruit kan halen.

02

ONTWERP

Na het verkennend gesprek doen we een voorstel op basis van jouw wensen en behoeftes, en geven jou een uitgebreid advies. Dit is het moment waar jouw verwachtingen en onze beloftes samenkomen.

03

UITWERKING

Wij ontwikkelen jouw site en houden jou geregeld op de hoogte van updates. Wij doen alles in overleg. Mocht je niet tevreden zijn dan reviseren wij het graag voor jou.

04

RESULTAAT

Tot slot het moment waarvoor we het allemaal doen: de oplevering van jouw digitale ervaring met als doel om de online zichtbaarheid te vergroten.

× WhatsApp